Kjemivideoer

I forbindelse med nettundervisning i kjemi har jeg laget videoer og klipt oppgaver fra lærbøker og eksamensoppgaver. Alt dette er lagt på denne google-nettsiden.

De forskjellige lærebøkene har hver sin kapittelinndeling. Jeg har valgt å lage en kapittelstruktur som er et slags gjenomsnitt av dem som er i lærebøkene. Øverst på hver delkapittelside er det henvisninger til sidetall i de forskjellige lærebøkene.

Reklamer

3 kommentarer om “Kjemivideoer

  1. Hei!
    Skulle gjerne hatt hjelp til en oppgave om buffersystem i fruktsaltet NYCO. Har eksamen i morgen og finner ingenting om det ellers på nettet! Spørsmplet omhandler forsøk 2.3 i kjemienstemmer!
    Har du tid??

    • Jeg har ikke forsøket her, men prøver litt. Det viktigste virkestoffet i nyco er vel hydrogenkarbonat, så det handler vel om et buffersystem med hydr.karbonat/karbonat med pH i området 5,5-7,5. Kan du skrive inn det du lurer på?

  2. Oppdaget kjemivideoene dine idag, helt fantastisk at du har tatt deg tid til å lage disse videone. De hjelper utrolig mye og er veldig inspirerende! Selv trengte jeg hjelp til å løse noen oppgaver til kjemi OL, noe du gikk gjennom veldig grundig. Tusen takk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s